“Singuri putem face atât de puțin, împreună putem face atât de mult”

 

Sâmbătă, 3 iunie la Ineu a avut loc “Olimpiada Copiilor”, eveniment organizat de MultiCultural Foundation în parteneriat cu Asociația Casa cu Lacăt și Direcția Generală de Asistență și Protecția Copilului, pentru copiii din Complexul de Servicii Sociale Ineu.

Acest proiect a luat naștere din dorința de a-i sprijini pe cei 45 de copii din Complexul de Servicii Sociale Ineu și de a aduce un zâmbet pe chipul lor prin organizarea unui eveniment cu și pentru ei.

Toți cei prezenți ne-am bucurat alături de copii de o însorită zi de vară, plină de magie, jocuri, întreceri sportive, baloane de săpun și multă voie bună.

În încheierea evenimentului sportivi mici și mari au fost premiați cum se cuvine cu diplome și medalii, iar copiii au primit cadourile mult așteptate – articole sportive pentru o vacanța de vară plină de jocuri.

Mulțumim partenerilor noștri, Asociația Casa cu Lacăt, DGASPC și Complexul de Servicii Sociale Ineu pentru implicare și sprijinul acordat, am demonstrat ca împreună suntem mai puternici.

Mulțumim CrossArad care a fost coordonatorul principal al jocurilor sportive prin Instructorul Sportiv Radian Carp,acesta animând toate activitățile prin energia lui pozitivă.

Mulțumim Bulevard Print pentru sprijinul acordat la materialele personalizate, sunteți o echipă profesionistă și implicată social.

Mulțumim Cosmin Micoară pentru minunatele fotografii, surprinzând miile de cuvinte care ar fi fost necesare pentru a descrie acest eveniment dedicat copiilor din Complexul de Servicii Sociale Ineu.

Mulțumim tuturor care s-au implicat activ în strângerea de fonduri în dezvoltarea și implementarea acestui eveniment, nu este nimic mai puternic decât inima unui voluntar! Vă așteptăm cu drag alături de noi și la următoarele proiecte.