MultiCultural Foundation lucrează împreună cu comunitatea pentru a crea condiții favorabile dezvoltării personale, educaționale și profesionale.

Vedem valoare egală în toate viețile și suntem, astfel, dedicați progresului și îmbunătățirii calității vieții oamenilor din comunitate. Credem că toți oamenii merită șansa și posibilitatea de a-și atinge potențialul maxim. Ne inspiră progresul. MultiCultural Foundation creează, astfel, un cadru dedicat procesului de transformare a unor intenții bune în realități concrete.

Credem în importanța fiecarei acțiuni, într-o forță mare construită din forțe mici. Eu sunt ceea ce sunt datorită a ceea ce suntem cu toții.

Multiculturalismul prezintă, interpretează și reevaluează experiența socială a diversității și a diferențelor. Împreună ajutăm comunitățile în susținerea culturilor lor diferite și promovăm respectul și aprecierea din partea grupurilor pentru alte culturi din societate, toleranța unei comunități față de celelalte comunități. MultiCultural Foundation promovează așadar ideea de unitate fără uniformitate și diversitate fără fragmentare.

Ce facem?

Prin programele de responsabilizare și sensibilizare a opiniei publice dorim să aducem nevoile comunității în atenția celor care doresc să se implice. Prin activitatea noastră, încercăm lucruri noi, învățăm din greșeli, ne rafinăm continuu abordarea.

Strategiile noastre ne ajută să definim drumul spre succes, dar eficiența noastră este bazată pe puterea însumată a celor care ne sunt alături, care ne susțin, care ne inspiră. Suntem focusați pe rezultate. Rezultate care pot fi măsurate. Măsurate altfel decât în numere.

Vedem oameni, nu probleme. Metodele noastre sunt bazate pe compasiune, conduse de rigoare, de rezultate.

Noi credem că modul cel mai bun de a atinge aceste obiective este de a încuraja inițiativele la toate nivelele operaționale, de a promova colaborarea între sectoarele non-profit, guvernamentale și de afaceri. În experiența noastră, astfel de activități ajută la construirea unor legături puternice, sporesc excelența, permit oamenilor să-și îmbunătățească viața și consolidează angajamentul lor față de comunitate.

Știm că rezultatele noastre depind și de calitatea parteneriatelor noastre. Deoarece numai resursele noastre nu sunt suficiente pentru a avansa în îndeplinirea scopului nostru, ne implicăm în eforturile de promovare a politicilor publice care responsabilizează, construiesc alianțe strategice cu organizații și instituții din sectoarele publice și private.