Proiectul Investing in Impact ( 3i) a ajuns la final! Suntem acum la ultima parte a “calatoriei” noastre, si anume partea de diseminare a rezultatelor.

Ne-am bucurat de fiecare moment impreuna, alaturi de cei 36 de participanti, trimisi de 17 organizatii partenere, din 9 tari ( Austria, Franta, Germania, Grecia, Italia, Lituania, Spania, Turcia si Romania). Am invatat impreuna, ne-am dezvoltat competente noi, am facut schimb de experienta si ne-am simtit extrem de bine in cele 5 zile petrecute impreuna.

Va reamintim pe scurt faptul ca in cadrul proiectului Investing in Impact ( 3i ), proiect implementat de MultiCultural Foundation alaturi organizatiile partenere si finantat prin programul Erasmus +, s-a organizat un curs de antreprenoriat social, curs care a avut loc la Arad, Romania, in perioada 14 – 18 iunie 2016.

Unul dintre cele mai importante rezultate ale cursului , produsul muncii in echipa a participantilor, este un model de plan de afaceri pentru intreprinderi sociale, creat cu scopul de a sprijini cresterea economiei sociale atat la nivel national cat si la nivel european, prin distribuirea lui catre diferite organizatii si antreprenori sociali, in speranta ca le va fi de folos in infiintarea propriei intreprinderi sociale.

Le multumim tuturor participantilor pentru colaborare, pentru munca depusa si pentru timpul minunat petrecut impreuna!

Business-Plan-Template3i